​​Toskana slovi kot eden najlepših delov Italije, to pa potrjuje dejstvo, da je v Toskani okrog 120 zaščitenih naravnih področij. 

Zanimiva je tudi zaradi enkratnih pokrajih in odličnega vina in hrane. Obiščite njena znana mesta - Firence, ki so same po sebi umetniško delo, bogate s kulturo in lepotami, Piso- svetovno znano mesto po poševnem stoplu, ter Lucco- eno od bogastev Toskane, ki je, poleg izredno pomembne italijanske kulturne dediščine, prepolna prekrasnih plaž in ima še dodatnega aduta – izredno sprejemljive cene. 

Zamislite si kosilo na terasi, kjer ste obkroženi z idilično toskansko pokrajino. Tako doživetje Vam ponuja vila San Filippo, ki stoji v Barberino Val d'Elsa. Restavracija pripravlja toskanske specialitete in italijanske tradicionalne jedi. Villa ima zunanji bazen, teraso, restavracijo. Razpolaga z 32 sobami, ki so opremljene z internetom, privatno kopalnico, TV, DVD in klima napravo.

Vse potrebne informacije o ponudbi najdete v Opombah. 
Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na razpolago na e-mail:  info@megapopust.si  in na tel.   00385/ 21 470-28400385/ 21 470-284, Operativni center na Hrvaškem.