Megapopust

Registriraj se

Dnevne ponudbe na e-pošto

Ljubljana

Izvedba MEGAsodelovanja

Za začetek se je treba dogovoriti o pogojih dajanja vašega izdelka /storitve na site MEGApopust (datum objave, znesek popusta, odstotek provizije ipd.

Na vnaprej določen datum, bo Vaš izdelek /storitev na voljo kot jedina MEGAekskluzivna dnevna ponudba.

Ponudbo kot tako bomo lahko pogledali na web siteu MEGApopust, Facebooku, Twitteru ter na mail naslovih registriranih uporabnikov

Da bi bila MEGAekskluzivna ponudba uspešna je treba zbrati zadostno število zainteresiranih uporabnikov (ki ga boste Vi vnaprej določili). Šele takrat ko se doseže določeno minimalno število, se ponudba začne polniti.

Če se ne doseže zaželeno minimalno število kuponov, ponudba ni uspela, Vi pa nimate nobenih stroškov. Oziroma, do takrat ko ponudba uspe,je objava na siteu MEGApopust za Vas popolnoma brezplačna.

Zaračunavanje, kot je že prej povedano, se prične šele takrat ko je ponudba uspela in to tako da kupci plačajo določeni znesek s kreditnimi karticami, splošnimi položnicami ali spletnim bančništvom na račun MEGapopusta. Takrat ko se ponudba konča, MEGApopust od vsakega prodanega kupona določeni odstotek (ki smo ga dogovorili) obdrži zase,preostanek pa vplača na Vaš račun