​Kliknite 'KUPI' za izbiro željene opcije:  
- Praga, 53% popusta na 3 dni in 2 nočitvi z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Theatrino**** – plačate 108.18 eur namesto 230.36 eur
 
- Praga, 54% popusta na 4 dni in 3 nočitve z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Theatrino**** – plačate 158.29 eur namesto 344.43 eur
 
Praga - pogosto opisana kot zlato mesto Evrope, mesto s tisoč stolpi, krona sveta ali mesto zlatih streh. Enkratna, kulturno bogata in čudovita, mesto, ki se vsakomur vtisne v spomin. Če ga še niste obiskali ali pa se želite ponovno vrniti in se sprehoditi po njegovim prelepih ulicah, mi smo za Vas pripravili idealno namestitev. Privoščite si popoln dopust z dolgimi sprehodi, kulturno raznolikostjo, zgradbami, ki dihajo s tradicijo in duhom časa....Imeli boste občutek, da vsaka stavba skriva svojo zgodbo in komaj čaka, da Vam jo pove! Pokukajte v prekrasen svet, ki ga skriva zlata Praga in si naredite svojo zgodbo za spomine!


​Hotel Theatrino****, ki stoji v samem centru Praga, v svoji ponudbi nudi 73 sob, ki so opremljene s designerskim pohištvom, kopalnico (tuš kabina ali kad, WC), mini barom, TV in Pay TV, telefonom, sušilcem za lase in sefom. Gostje hotela se lahko sproščajo tudi v wellness centru s finsko savno in parno kopeljo.


Vse potrebne informacije o ponudbi najdete v Opombah.  Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na razpolago na e-mail:  info@megapopust.si  in na tel.   00385/ 21 470-284, Operativni center na Hrvaškem.