​​Praga je resnično prekrasno mesto z bogatimi znamenitostmi, razprostrtimi po celem mestu. Očarljiva mešanica gotike,renesanse in rimskih ostankov Vas bo pustila brez daha. Malo mest ima takšno atmosfero in zgodovino, tako veličastno umetnost in arhitekturo. Vsekakor morate obiskati Karlov most, zgodovinsko četrt Malá Strana, raziskati 1000 let star Praški dvorec in najbolj znano pivnico v Flekù ali Pri Fleku, kjer je osnovan nogometni klub Hajduk.  Ta dragulj izvirne evropske arhitekture je lepo in romantično mesto s prekrasnim pogledom in mirnimi vrtovi, Vam pa lahko ponudi romantično vožnjo z rečnimi čolni in sproščujoče sprehode po ozkih kamnitih stezah. Skozi vso zgodovino, ki je dolga več kot tisoč let, je Češka metropola vedno ostala uspešna in moderna, prepolna luksuznih hotelov, izvrstnih restavracij, ki nudijo tradicionalno češko in mednarodno kuhinjo, ter trendy klubov in zanimivih pubov.

Mi Vas vabimo v hotel Svornost***, ki stoji v mirnem rezidenčnem delu Prage. Sobe so opremljene s TV in brezplačnim brezžičnim dostopom internetu. Obkrožen je z zelenjem, gosti pa lahko najamemo kolesa in raziščejo velik park, ki obkroža ta predel. Do zgodovinskega dela Prage lahko prispete v 15 minutah z vlakom ali avtobusom.


Restavracija v objektu Hotel Svornost*** nudi kulinarične dobrote in popularna Pilsen piva. Gostje lahko uživajo v tipičnih čeških jedeh, lokalnih pivih, moravskih vinih in alkoholnih pijačah v Formanka Pub-u.


Vse potrebne informacije o ponudbi najdete v Opombah.  Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na razpolago na e-mail:  info@megapopust.si  in na tel.   00385/ 21 470-284 Operativni center na Hrvaškem.