​Kliknite KUPI za izbiro željene opcije:

-Praga, 4 dni in 3 nočitve s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Clarion Congress**** - plačate 282 eur namesto 475 eur


-Praga, 3 dni in 2 nočitvi s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Clarion Congress**** - plačate 188 eur namesto 317 eur


-Praga, 4 dni in 3 nočitve z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Clarion Congress**** - plačate 206 eur namesto 401 eur


-Praga, 3 dni in 2 nočitvi z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Clarion Congress**** - plačate 138 eur namesto 267 eur

 


​Praga - pogosto opisana kot zlato mesto Evrope, mesto s tisoč stolpi, krona sveta ali mesto zlatih streh. Edinstvena, kulturno bogata in prekrasna, mesto, ki se vsakomur vreže v spomin. Če je še niste obiskali ali pa se želite ponovno vrniti in se sprehoditi po njenih šarmantnih ulicah, mi smo za Vas pripravili idealno bivanje. Privoščite si idealen dopust z dolgimi sprehodi, kulturnimi raznolikostmi, zgradbami, ki dihajo s tradicijo in duhom časa.... Imeli boste občutek kot da vsaka zgradba skriva svojo zgodbo in komaj čaka, da Vam je pove! Pokukajte v prelep svet, ki ga skriva zlata Praga in si naredite svojo zgodbo za spomine!


Vsega 15 minut od zgodovinskege centra Prage stoji luksuzen hotel Clarion Congress**** v modernem delu Prage. Odlična povezanost s centrom in razne možnosti v hotelu ga bodo naredile za priljubljeno destinacijo tako obiskovalcem z družinami kot tudi poslovnim ljudem. Hotel nudi konferenčne prostore z moderno opremo, restavracije, bare, wellness in fitness center ter shopping center, ki se nahaja takoj poleg hotela. Clarion Congress Hotel Prague je odprt od marca 2008 in  eden največjih kongresnih hotelov na Češkem.  Vse standardne sobe imajo zakonsko posteljo ali dve ločeni postelji z možnostjo dodatnega ležišča. Sobe so opremljene s klima napravami, LCD TV, brezplačnim internetom, telefonom , mini barom in sefom.


Vse potrebne informacije o ponudbi najdete v Opombah. 

Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na razpolago na e-mail:  info@megapopust.si  in na tel.   00385/ 21 470-284 Operativni center na Hrvaškem.