Prinašamo vam ponudbo, ki se ji ne boste mogli upreti. V madžarski planinski regiji Bakony obiščite mestece Kisber. Tam Vas bomo namestili v Kinscem Wellness Hotelu***, ki duha po umirjenosti, tišini in prijetnem ambientu. Ali ni to pravi kraj za oddih duše in telesa? Napotite se in odvedli vas bomo v srednjeveški dvorec, ki je bil zgrajen leta 1263 in ki čuva mnoge skrivnosti vladarjev in kraljev tega obdobja ... Ali ni to čarobno? Pripravite kovčke in raziščite tudi kraje, za katere niste nikoli slišali, a imajo veliko za ponuditi. 

Hotel Kinscem Wellness*** ima 26 sob (vključujoč 3 družinske) in lahko sprejme 60 oseb. Vse sobe so opremljene s TV-jem, kopalnico (s tušem ali kadjo) in sušilcem za lase. Nekatere imajo balkon. Hotel prav tako nudi "Family-friend" predmete - otroško posteljico, ograjico za otroke in otroško banjico. Tako lahko brez skrbi s seboj pripeljete tudi svoje najmanjše, ničesar jim ne bo primanjkovalo.

Hotel razpolaga z notranjim, ogrevanim bazenom, otroškim bazenom, jakuzzijem, finsko in infra savno, parne sobe, herba sobo in fitness dvorano. Od junija do septembra pa je dostopen tudi zunanji bazen. Poleg tega imate na razpolago tudi masaže in solarij. Vrt tega prekrasnega hotela je opremljen z igriščem in ražnjem, tako da lahko pred vsemi gosti pokažete svoje znanje kuhanja. V kolikor se želite malo zabavati, lahko najamete kolo, igrate tenis ali se preprosto sprehajate po tem prekrasnem mestecu. Hotel je za svoje goste odprt 24 ur dnevno, pa tudi hišni ljubljenčki so tukaj dobrodošli. Od dodatnih storitev nudi hotel še igralni kotiček (za najmlajše), faks in pralnico perila.