Ste za duh rustikalnega udobja in srednjeveškega ambienta ter modernih storitev?​ Vabimo Vas v baročni grad, v mestece Detenice na Češkem, v bližini glavnega mesta Prage. Hotel, v katerega Vas vabimo, je srednjeveški tematski hotel, ki nudi čarobno izkušnjo srednjega veka v avtentičnem ambientu. Ta hotel je fantastičen kraj za  beg iz napornega vsakdana in dolgčasa. Na tem mestu boste se počutili, kakor da bi zakoračili v srednjeveški dvorec in čas.

Poleg 2 nočitev z zajtrkom so v kupon vključene vstopnice za dvorec in pivovarno v Detenicah. Zgodovina pivovarne Chateau je izjemno pomembna. Velik ponos pivovarne je demonstracija priprave piva iz 18. stoletja, kar je za obiskovalce še posebej zanimivo. V restavraciji hotela Vas čaka srednjeveška večerja s 3 hodi. Preprosto navdušeni boste nad celotno izkušnjo in doživetji.

Hotel Medieval se umešča na seznam neobičajnih in unikatnih hotelov. Grandiozno preddverje recepcije z masivnim lesom Vam bo vzelo sapo. Prostoru dominira kamin, ki mu daje poseben čar in toplino v srednjeveškem slogu. Primite kovano kljuko Vaše sobe in deležni boste navdušujočega vtisa. Vstopili boste v prostor z vonjem sivke in suhega cvetja z rezbarijami na stropu. Ni dvoma, da je zgodovina prisotna v vsakem kotičku te fascinantne zgradbe. Edinstvena notranjost hotela Vas bo zagotovo očarala, vsaka noč tukaj pa bo povsem nova in nepozabna izkušnja. Skrivnostna energija, ki Vas bo obdajala, Vam bo vzbudila vtis, da se nahajate v kakšnem filmu ali romanu.  

Ne izpustite te fantastične ponudbe, doživite neznano zgodovino in izkusite srednji vek na svoj način!