Z današnjo ponudbo obiščite čarobne in romantične Benetke! Mesto se umešča med najlepša na svetu in je polno turistov skozi vse leto ravno zaradi svojega romantičnega šarma. Bodite tudi Vi med navdušenimi in očaranimi gosti tega edinstvenega mesta!

Ne pozabite obiskati bazilike Sv. Marka, palače Santa Sofia, Doževe palače, mosta Rialta, bazilike Santa Maria della Salute in še mnogih drugih neobhodnih znamenitosti. Poleg teh pa Vas bodo očarale tudi mnoge ozke mestne uličice, polne različnih spominkov in mamljivih vonjav domačih specialitet, ki Vas čakajo v vsakem kotičku!

Ponudba vključuje 3 dni in 2 nočitvi z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Gardena. Hotel se nahaja na slikovitem Rio dei Tolentini, samo 3 minute oddaljen od javnega prevoza (terminala Piazzale Roma) in 5 minut od železniške postaje Santa Lucia. V hotelu Gardena boste deležni dobrodošlice v samem srcu Benetk. Ob prihodu Vas bo na recepciji sprejelo ljubeznivo osebje, ki Vam bo na razpolago za koristne informacije o mestu, organiziralo oglede po Vaši želji ter poskrbelo, da bo Vaše bivanje v Benetkah čim prijetnejše. 

Sobe hotela Gardena nudijo vso udobje in storitve, ki jih gostje potrebujejo. Sobe so urejene v izvirnem beneškem slogu in ustvarjajo edinstveno "poetično" udobje. Opremljene so s sefom, klimatsko napravo, mini barom in sušilcem za lase. Hotel Garden do zadnjega detajla ponuja tipično beneško namestitev in je eden od najbolj cenjenih hotelov v Benetkah, glede na nivo udobnosti in kakovosti ponujenih storitev. Storitve, kot so uporaba faksa in pranje perila so vam po želji dostopne v hotelu. Gostje hotela imajo priložnost uporabljati TV-dvorano in bar za trenutke sprostitve in druženja. Zajtrk se v poletni sezoni streže na notranjem dvorišču. Samopostrežni zajtrk ponuja izbiro sladke in slane jedi, različne kofeinske napitke, tako da se najde nekaj za vsakega gosta. Uživajte v prekrasni pokrajini romantičnih Benetk, okusni hrani in ljubeznivem domačem prebivalstvu! Naj Vam to potovanje ostane še dolgo v lepem spominu!