Kliknite 'KUPI' za izbiro željene opcije:
 
- Benetke, 3 dni in 2 nočitvi z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Relais Ca' Sabbioni ***** – plačate 193.50 eur namesto 237.40 eur
 
- Benetke, 4 dni in 3 nočitve z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Relais Ca' Sabbioni ***** – plačate 270.30 eur namesto 356 eur


Benetke so ob Parizu verjetno najbolj romantično mesto na svetu, tako Vam bodo vsaj rekli vsi zaljubljeni, da pa to mesto preveva s posebno lepoto in šarmom, pa vedo že vsi. Dovolj je, da se samo omenijo Benetke in takoj si zamislimo prekrasne slike velikega mesta, stoječega na vodi. Prav zato so Benetke ena najbolj popularnih destinacij v Italiji. Znane po svojih vodnih poteh, gondolah in starem šarmu, so idealen kraj za vse romantike. Benetke so enostavno eno od tistih destinacij, ki jih enostavno morate obiskati. Sestavljene so iz 117 delov kopna, povezanih s 400 mostovi in 150 kanali. Veliki kanal ima celo funkcijo glavne ulice.  
 
Relais Ca ' Sabbioni je bil v preteklih stoletjih dom Gregorija  Barbarigia in monsignorja Francesca, škofa v Padovi. Relais ima 11 ekskluzivnih sob, vsako od njih karakterizira poseben naziv, ki je povezan z Benetkami. Vsaka soba je opremljena s pohištvom s posebno noto, kar doprinaša razlikovanju od drugih, in vsem, kar nudi udobnost. Vsaka soba ima: neodvisno klima napravo, prostorno kopalnico s tušem ali kadjo, satelitsko LED HDMI TV, radio, telefon z direktno zunanjo linijo, dostop do interneta, mini bar, sušilec za lase, sef, vzmetnice s spominsko peno, posteljnino in brisače visoke kvalitete, posteljo z odejo.
 
 Vse potrebne informacije o ponudbi najdete v Opombah.

Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na razpolago na e-mail info@megapopust.si   in na tel.  00385/ 21 470-284, Operativni center na Hrvaškem.