​​Govorite angleško, pa nimate dokumenta, ki to potrjuje? Hrvaška zelo hitro vstopa v Evropsko unijo in čas je, da si pridobite mednarodno priznano diplomo, ki je dokaz za Vaše znanje angleščine!

Oxford IELTS online pripravljalni tečaj je namenjen za pripravo osebam, ki nameravajo polagati mednarodno priznan tečaj angleškega jezika pod nazivom IELTS (International English Language Testing System). IELTS test se koristi širom sveta in je za vsakogar zelo dober kazalec za znanje angleščine in kot tak priznan v mnogim državah, prav takoga priznavajo mnogi delodajalci in univerze. IELTS je sprejet s strani akademskih in profesionalnih institucij širom sveta, koristi pa se tudi kot obvezen del priselitvenih zahtev v določenih državah. Če tudi Vi želite mednarodno priznano diplomo angleškega jezika, Vas bo ta online tečaj pripravil na najboljši način in boste tako lažje pridobili višje število točk skozi razne primere in vaje.

V ponudbo je vključeno 45 dni neomejenega dostopa Oxford IELTS certificiranemu online pripravljalnemu tečaju. Oxford IELTS online pripravljani tečaj uporablja različne video vsebine in animacije, da Vam približa učenje angleščine na lahek in zanimiv način. Učenje je razdeljeno na 6 poglavij, ki so jasno strukturirana za boljše učenje. Največja prednost tega online tečaja je, da Vam daje proste roke za učenje, saj Vi sami izbirate čas in prostor za učenje. Kaj čakate? Pripravite se za svojo prihodnost!