Kliknite 'KUPI' da lahko izberete željeno možnost:


- Slovenija - jezero Bled, 3 dni in 2 nočitve z zajtrkom za dva v penzionu Zaka – plačate 155.29 eur namesto 228 eur


- Slovenija - jezero Bled, 4 dni in 3 nočitve z zajtrkom za dva v penzionu Zaka – plačate 190.59 eur namesto 342 eur


Bled očara vsakega obiskovalca s svojo naravno ter edinstveno lepoto alpskega jezera. Nahaja se na obrobju Nacionalnega parka Triglav v Sloveniji, ter je popolno mesto za sproščen in aktiven oddih. Obisk Bbleda ni popolen brez vožnje z kočijo okrog jezera, izleta na otok ter obiska Blejskega gradu. Obisk Bleda lahko obogatite z aktivnostmi kot so : gorsko kolesarjenje, rafting,obiski sproščojočih centrov, ter golf na enem izmed najlepših igrišč v tem delu Evrope. 


Penzion Zaka se nahaja v mestu Bled, poleg Blejskega jezera, ima restavracijo z barom ter teraso, teniške terene, brezplačen internet ter brezplačno parkirišče. Mestno jedro je odaljeno 2 km. Vse sobe imajo TV, ventilator, prostor za sedenje in lastno kopalnico s tušem. Nekatere sobe omogočajo pogled na Blejsko jezero. Penzion ima tudi pult za organizacio izletov kjer se lahko gostje zmenijo za različne vodene izlete. Trgovina je oddaljena le 100 metrov. v bližini su tudi dostopne možnosti za kolesarjenje ter sprehode. Ribolov je možen pred objektom. Med zimo lahko gostje uživajo v smučanju na Krvavcu in Voglu, odaljeno samo 20 km od penziona. Železniška postaja je odaljena samo 100 metrov, autobusna pa 1,8 km od penziona. Letališče Ljubljana je oddaljeno 30 km od penziona.


Vse potrebne informacije o ponudbi lahko najdete v  Napomenama. 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na vljo preko e-maila info@megapopust.si in na tel.  00385/ 21 470-284 Operativni center na Hrvaškem.