​Praga - pogosto opisana kot zlato mesto Evrope, mesto s tisoč stolpi, krona sveta ali mesto zlatih steh. Enkratno, kulturno bogato in prekrasno mesto, ki se vsakomur vtisne v spomin. Če ga še niste obiskali ali pa se želite ponovo vrniti in se sprehoditi po njegovih očarljivih ulicah, za Vas smo pripravili idealno bivanje. Privoščite si idealne počitnice z dolgimi sprehodi, kulturnimi raznolikostmi, zgradbami, ki dihajo s tradicijo in duhom časa.... Imeli boste občutek, da vsaka stavba skriva svojo zgodbo in komaj čaka, da Vam jo pripoveduje! Pokukajte v prečudovit svet, ki ga skriva zlata Praga in si naredite svojo zgodbo za spomine!


Hotel Juno*** stoji v mirni četrti Prage. Od centra Vas deli le 12 min vožnje z metrojem. Hotel razpolaga s 258 sobami, ki so opremljene s kopalnico s tušem, satelitsko TV, telefonom in sefom. Restavracija hotela nudi v svoji ponudbi tradicionalno češko kuhinjo, v poletnih mesecih se lahko osvežite s hladnimi napitki na zunanji terasi. Če želite obiskati gledališče, oditi na koncert ali se počastiti z obiskom mesta, svobodno vprašajte ljubeznive uslužbence na recepciji hotela, ki Vas bodo dodatno informirali o željeni ponudbi.

Vse potrebne informacije o ponudbi najdete v Opombah. Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na razpolago na e-mail:  info@megapopust.si  in na tel. 00385/ 21 470-284, Operativni center na Hrvaškem.