Kliknite 'KUPI' za izbiro željene opcije:

-Mestece Mira pri Benetkah, 3 dni in 2 nočitvi z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Relais Alcova del Doge*** Superior – plačate 116.47 eur namesto 240 eur

-Mestece Mira pri Benetkah, 4 dni in 3 nočitve z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Relais Alcova del Doge*** Superior – plačate 170.58 eur namesto 360 eur


Mestece Mira v Italiji je 15 km stran od Benetk. Hotel Relais Alcova del Doge*** Superior je nameščen v stari palači iz 19. stoletja v srcu veličastne Riviere del Brenta, tradicionalnega Turističnega kompleksa beneških plemičev,ki je popularna turistična atrakcija, zahvaljujoč razkošnim beneškim vilam, ki jih je vredno obiskati in doživeti duh preteklosti.
Nikar ne izpustite obiska prelepih Benetk. Baziliko S. Marka, palačo Santa Sofia, Doževo palaču, most Rialto, Santa Maria della Salute in še mnoge druge neizogibne znamenitosti. Ob vsem tem boste očarani s številnimi ozkimi ulicami mesta, ki ga oblikujejo različni suvenirji in mamljive vonjave domačih specialitet, ki Vas čakajo na vsakem koraku!

Vse potrebne informacije o ponudbi najdete v Opombah. 
Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na razpolago na e-mail: info@megapopust.si in na tel. +385 (0)21 470-284, Operativni center na Hrvaškem.