​Kliknite KUPI za izbiro željene opcije:- Madrid, 3 dni in 2 nočitvi z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Victoria 4 Madrid*** v centru mesta - plačate 191 eur namesto 273 eur


- Madrid, 4 dni in 3 nočitve z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Victoria 4 Madrid*** v centru mesta - plačate 271 eur namesto 409 eur


- Madrid, 5 dni in 4 nočitve z zajtrkom in 1 večerjo za 2 osebi v hotelu Victoria 4 Madrid*** v centru mesta - plačate 356 eur namesto 529 eurŠpanija je od vseh evropskih držav najbližje pojmu “turistični raj”. Dežela morja, sonca, vrhunskih vin, flamenka, izredne hrane. Glavno mesto tako posebne države je tudi samo po sebi nekaj posebnega. Madrid je evropska metropola z največ sončnimi dnevi v letu. Morda je to dovolj velik razlog, da krenete v raziskovanje Kraljevske palače, znane Armerie Real, ponosa mesta - muzeja Prado ali pa da preizkusite srečo v enem izmed številnih casinov. Madrid je tudi enkratno mesto za shopping in nočne zabave.


Hotel Victoria 4*** je tako blizu znane Puerti del Sol, da lahko vržete kamenček do nje kar s hotelske terase. Prav tako je zelo blizu Paseo del Arte s svojimi številnimi muzeji. Hotel Victoria 4*** obstaja že od leta 1850 in nudi eleganten, toda renoviran interier, ki je obdržal avtentičen duh Madrida. Sobe v hotelu Victoria so zvočno izolirane, z brezplačnim sefom. Tu je tudi prostorna kopalnica s kadjo in sušilcem za lase. Vsebine vključujejo brezplačen brezžični dostop internetu. Ostale usluge v hotelu so: bujenje, bar kavarna, room service, usluga faksiranja, recepcija 0-24, pralnica perila, kemijska čistilnica, usluga likanja, najem koles, najem avtomobila, pult za organizacijo izletov, usluga prodaje vstopnic. Metro postaja Sol je le nekaj metrov oddaljena od hotela in Vam tako omogoča  enostaven prevoz po mestu. Victoria 4 je v živahnem področju, kjer se lahko dobesedno sprehodite do znane ulice Gran Via in umetniškega dela mesta.
  Vse potrebne informacije o ponudbi najdete v Opombah.  Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na razpolago na e-mail:  info@megapopust.si  in na tel.   00385/ 21 470-284 Operativni center na Hrvaškem.