​Vodimo Vas v prelep Krakow, prvouvrščeno mesto v UNESCO-vo svetovno dediščino. Znan je po nekdanjem kraljevskem dvoru Wawelu, Glavnem trgu, Vseučilišču in številnih muzejih. Krakow je predvsem zelo atraktivno meseto; mesto gledališč, galerij, zabave, lepih trgovin, tako z modernimi, kot tudi s folklornimi artikli, mesto za raziskovanje, nakupe in sprehode v preteklost. Če si boste tekom bivanja v Krakowu zaželeli sanjariti o preteklih časih, morate vsekakor obiskati katero od starih kavarn, prisluškujoč zvokom Chopina. Obiščite Krakow in doživite nepozabne trenutke ter se zabavajte s prijatelji, družino in drago osebo.
Nepozabne trenutke preživite v hotelu Daisy Superior***, ki stoji pri Decjusz parku, gozdovi Wolska in reki Rudawa. Hotel se nahaja se na atraktivni lokaciji s slikovito okolico, daleč od gneče in hrupa mesta. Nudi udobne sobe z možnostjo koriščenja bazena in drsališča. Z javnim prevozom lahko pridete do centra mesta, avto pa pustite pri hotelu skupaj s skrbmi ter krenete v avanturo.

Vse potrebne informacije o ponudbi najdete v Opombah. 
Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na razpolago na e-mail:  info@megapopust.si  in na tel.   00385/ 21 470-28400385/ 21 470-284, Operativni center na Hrvaškem