Joomla! je CMS sestav za upravljanje z web vsebino odprte kode ("open source"), ki služi objavljanju vsebin na World Wide Webu in internetu. Pisan je v PHP-u,  za pripravo podatkov se koristi baza podatkov MySQL.  
​WordPress je vrhunska platforma za izdelavo web strani, s poudarkom na estetiko, web standarde in lahko uporabo. WordPress koristite, ko se želite ukvarjati s svojim blogom in se ne boriti s softwerom za njegovo izdelavo.
 
Adobe Photoshop CS6 vključuje inovacije in izreden napredek v performansah, ki pomikajo meje profesionalnega ukvarjanja z digitalno obdelavo slik, ter prinaša nova in izboljšana orodja za oblikovanje. 
 
Adobe Illustrator CS6 je profesionalni program za risanje ilustracij, grafični design (logotipi, vizualna identiteta itd.) ter izdelavo manj kompleksnih tiskanih materialov (letaki, brošure, CD/DVD ovitki, plakati, koledarji itd.) kot tudi grafičnih elementov za web strani. 
 
Adobe InDesign CS6 je danes vladar namiznega izdajateljstva (DTP, Desktop Publishing) brez resne konkurence zahvaljujoč svojim brezštevilnim možnostim združevanja tekstov, slik in ilustracij v končni proizvod za tiskano ali digitalno založništvo.
 
Za obdelavo videa je danes najbolj znano orodje Adobe Premiere Pro CS6 softwer, ki kombinira neverjetne performanse z gladkim, restrukturiranim uporabnikovim vmesnikom, ter množico novih fantastičnih kreativnih značilnosti, vključujoč Warp stabilizator za stabiliziranje posnetkov, dinamičnega timeline obrezovanja, razširjenih možnosti za multicam urejanje, prilagajanje slojev in še veliko več.
 
Digitalna fotografija, za razliko od klasične, ne uporablja filma, pač pa sliko "vidi" preko elektronskega senzorja kot skup binarnih podatkov. To omogoča pripravo in urejanje slik na osebnem računalniku. Danes so digitalni fotoaparati bolj prodajani od klasičnih,  saj poleg snemanja fotografij pogosto omogočajo tudi snemanje videa in zvoka.
 
Internet marketing ali internetno oglaševanje ali skrajšano E-marketing, web marketing, online marketing, ali eMarketing, je oglaševanje proizvodov in uslug preko Interneta.
 
Tečaj je zamišljen kot Online edukacija tako, da lahko obiskovalci iz udobnosti svojega doma in s tempom, ki jim odgovarja, osvojijo vsa potrebna znanja in veščine.
 
Vse potrebne informacije o ponudbi najdete v Opombah. 

Za vsa dodatna vprašanja smo Vam na razpolago na e-mail:  info@megapopust.si  in na tel.   00385/ 21 470-284 Operativni center na Hrvaškem.